Kumite Stage met Sajad Ganjzadeh, Wereldkampioen karate, 11 en 12 November.

Kumite Stage met Sajad Ganjzadeh, Wereldkampioen karate, 11 en 12 November.

Topaz Karate Academy biedt een unieke kans voor een masterclass met Sajad Ganjzadeh WKF wereldkampioen kumité +84 kg en lid van het Nationale team van Iran. Wil je je technieken, snelheid en inzicht verbeteren en wil je kennismaken met een hele andere manier van trainen? Schrijf je dan nu hier in voor deze bijzondere stage.

 

Karateka Tatyana Izelaar pakt weer goud

Karateka Tatyana Izelaar pakt weer goud

Na het goud van Tatyana Izelaar op de Lion Cup in Luxemburg (twee weken geleden) boekte deze talentvolle karateka ook afgelopen weekend in Berlijn bij de Banzai Cup weer succes. Hier wist Tatyana onder leiding van Babak Goudarzi van Topaz Karate wederom goud te behalen in een enorm sterk deelnemersveld.

Vanesca Nortan behaalde zowel zilver als brons in haar klasse. Ruben van der Ploeg en Dion Hoeksema behaalden beiden een mooie vierde plaats, maar net naast het podium. Maar dit is een heel mooi resultaat op dit zware toernooi. We hebben twee toernooien gehad en daarbij zijn vier podiumplaatsen behaald en daar ben ik enorm trots, aldus Babak Goudarzi van Topaz Karate.Ik verheug me op de resultaten en de toekomst van deze talentvolle sporters.

Topaz Karate Academy is sinds 1 september dit jaar gestart bij de Korte Sport- Gezondheidsinstituut. Vanaf 5 jaar is iedereen welkom om karate te komen leren, en uiteraard kunnen geïnteresseerden vrijblijvend aan een proefles meedoen. Mensen die nieuwsgierig zijn wat karate nu precies is, kunnen gerust een keer komen meetrainen bij Korte Sport- Gezondheidsinstituut in Hoogvliet.

Voor meer informatie over karate of de sportschool kijk op de website: www.iamtopaz.nl

Bron: De Botlek